Valikko

Hestia Hotel Laulasmaa Spa

Kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli

HOTELLIMME

Tietoa hotellista

Hestia Hotel Laulasmaa Spa on löytänyt itselleen rauhaisan paikan, jossa elämä kulkee itsestään toisin ja paljon verkkaisemmin.
Olemme tuoneet vain 30 minuutin päähän Tallinnasta sinua varten hieman lepoa, mukavaa kotoisuutta, juuri sopivasti hauskanpitoa, makuelämyksiä, merestä alkunsa saaneita terveyspalveluita, luovan ahkeran auran sekä upean hiekkarannan ruusuineen…

Varaa

Huoneet

Laulasmaa Spa -hotellin Virossa rentouttava ilmapiiri ja 147 hotellihuonetta tarjoavat laadukkaat lomanviettomahdollisuudet. Hotellihuoneet sijaitsevat kahdessa eri talossa – päärakennuksessa ja Rantaresidenssissä. Huoneista avautuvat huikaisevan kauniit näkymät joko merelle tai mäntymetsään päin.

Varaa Lue lisää

Kauneudenhoitoa & rentoutumista

Ei ole mitään virkistävämpää kuin oma aika. Kauneudenhoitoa, kylpylän nautintoja ja lokoisia löylyjä saunassa…

Varaa spa hoitot

 

Aktiivinen loma ja liikunta

Hyvä kunto on aina tuonut iloisen mielen. Laulasmaalla ei ole puutetta mahdollisuuksista viettää aktiivista lomaa.

Lue lisää

 

Ruoka & juoma

Terveen värinen iho ja hyvä terveys saavat alkunsa kunnon ruoasta. Laulasmaalla kaikissa aterioissa näkyy keittiömestari Angelica Udeküllin kädenjälki. Ateriat on valmistettu pääasiassa tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Laulasmaan keittiölle ominainen salaperäisyys ja voima ovat lähtöisin hotellin yrttitarhasta ja sen ympärillä olevien metsien antimista. Kaikkea voi syödä, kun raaka-aineita osataan käyttää viisaasti.

 

Konferenssit & tapahtumat

Pilvet ovat ihan kuin ajatukset – ne vaeltavat eri suuntiin ja vaihtelevat nopeasti. Niitä on suuria ja komeita, ohuita ja leikkisiä, teräviä ja kirkkaita…
Pilvistä on inspiroitu myös meidän 9 kokoushuoneen sisustus, ja huoneiden nimetkin on annettu pilvisukujen mukaan: Cirrus, Stratus jne. ”Pää pilvissä”on ihmeellinen retki. Etenkin Laulasmaalla.

Katso myös:

Pyydä tarjous Lue lisää

Pysäköinti

Kaikki asiakkaamme voivat pysäköidä Kloogaranna teen varrella sijaitsevalla Laulasmaa Spa’n pysäköintialueella P1, missä on tilaa 200 autolle.
Hotellin vieressä sijaitsee 84-paikkainen pysäköintialue P2, jota voivat käyttää VAIN hotellissa majoittuvat asiakkaat.

PYSÄKÖINTIKARTTA

 

Sijainti

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km päässä Tallinnasta.

Meille pääsee seuraavasti:

  • Estonia-teatterin pysäkiltä (Solaris-keskuksen vierestä) minibussilla nro 237
  • Balti Jaam -rautatieasemalta linja-autolla nro 126127 tai 128

Tarjoamme pyynnöstä kuljetuksia yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Ota meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +372 6870 888 tai osoitteessa booking.laulasmaa@hestiahotels.ee

Lue lisää

Verkkokauppa

Ostaa lahjakortti nyt helposti haluamallesi summalle verkkokaupasta! Lahjakortti on loistava tapa muistaa rakkaansa, ystäviäsi ja työtovereita. Toki kylpylälahjakortti sopii myös lapselle!

Lahjakortti on voimassa Hestia Hotel Laulasmaa Spa -hotellissa, kylpylässä, Hibiscus spaassa, à la carte -ravintolassa Wicca ja Resto Verde.

Varaa nyt

 

 

Hotelli- ja kylpylätarjoukset

Lahjaidea Laulasmaalta: kylpyläpaketti kahdelle!

Joulumieli valtaa pikkuhiljaa sydämen, ja on aika ruveta miettimään joululahjoja. Vie läheisesi rentouttavalle lomalle kaiken joulutohinan jälkeen!

LUE LISÄÄ Varaa

72Hinta alkaen

Romantiikka Laulasmaalla

Majoitus, aamiainen, yllätys, duaalihieronta, 3-ruokalajin illallinen kahdelle

LUE LISÄÄ

229Hinta alkaen